Post by cucontihurvi on Mar 6, 2022 10:34:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupong ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
App Локикрафт loodud akseno2 Mobile arendaja Arkaadmängud Kategooria. Sisu Hinnang Локикрафт App - PEGI 7, peaksite teadma, et kui Android Application saab
Локикрафт Árkádjátékok rpe
Tõsiselt? Kas kavatsete lihtsalt Minecrafti ära rebida ega viitsi isegi originaalsisu teha? Helid on võetud Minecraftist ja ekraanipildid on lihtsalt halva tekstuuripaketiga Minecraft. Vähe sellest, proovite sellega ka raha teenida, pannes reklaame. Viidake vähemalt algsele mängule, kust failid sõna otseses mõttes varastasite.
Mulle ei meeldinud esimene mäng, see oli väga hiline ja siis reklaamid. Ma ujusin, siis ilmus reklaam ja pidin videot vaatama. Kui ma mängu tagasi jõudsin, olin surnud
Mulle ei meeldi see lisamine, sest te ei saa mängida inimestega Minecraftist ja see ei lase teil mängida mitmikmängu.
Ma arvan, et see mäng on kohutav, kui ma saaksin, siis annaksin sellele nulltärni arvustuse, mis sellel on ühtlane mõte sa ei saa oma nime muuta sa ei saa nahka vahetada nende silmis pole ender pärleid ender draakon kristallides seda ei olnud seal on portaal, aga sul pole sellega midagi peale hakata. 3 aastat tagasi mulle meeldib see mäng, aga nüüd ma arvan, et see on lihtsalt väike väike laste mäng, see on tõsi, see on väike laste mäng, see on maailma halvim mäng, mida ma ei tea Ma isegi ei tea, mida keegi mängib, see vajab mitmikmängu
Vaata, ma lähen otse asja juurde. Ma arvan, et sa peaksid saama koletised üksi sisse panna. Tavalised loomad mind ei häiri, sest nad ei sega mu loovrežiimis ehitustega. Aga kui ma telefoni maha jätsin, mängis mäng veel ja siis, kui ma tagasi mängima tulin, nägin kogu oma majas ämblikke ja inimesi, kes tellisid ära võtmas. NII, kas me võiksime koletisi üldse mitte kasutada, kui me just ei otsusta neid sisse panna? Selle asemel, et nad juhuslikult kudesid.
Halp ja eiole mida teha
Põhjus, miks ma seda rakendust nii madalalt hindan, on see, et mõni viga lülitab mu sülearvuti välja. Seda on palju juhtunud. Veel üks täht on ära võetud, kuna mitmikmängu pole.
Kena mäng, kui teil on probleeme reklaamidega, lülitage wifi ja andmeside välja ja see peaks aitama.
Локикрафт Arkade ojn
Minecrafti rippimine. Sama pealkirjaekraan, juhtnupud ja helid. Põhimõtteliselt lihtsalt Minecraft, kuid väga halva ja ebameeldiva tekstuuripakiga. Toetage päris mängu, ärge raisake oma aega selle jamaga.
Mulle meeldib see mäng, sest saate panna ellujäämisrežiimi ja loomingulise režiimi ning pole vahet, kas reklaame on palju, nii et jah.
Kui ma asju ehitasin, oli ilmunud kick the buddy reklaam. Värskendused: pärast iga vaadatud reklaami hakkas mäng talitlushäireid tegema. Värskendused 2: keset mängu viivad nad mind YouTube'i, mis ajab mu mängu sassi.
Minu mäng lihtsalt ütleb, kui ma selle avan, ütleb, et kahjuks on Loki käsitöö seiskunud ja siis oli kaks võimalust ja üks neist oli, et teine on okei, nii et ma ütlesin, et okei ja ma avasin selle uuesti umbes 60 korda ja ikka ei teinud seda. töötama, nii et soovitaksin Loki crafti asemel alla laadida Minicrafti, sest ma olen loki craft minu jaoks ei tööta, kuid ekraanipiltide välimuse järgi on hinnang 5 tärni, sest see on peaaegu täpselt nagu Minecraft ekraanipiltidel. Kuid tegelik hind, 1 tärn. Vaadake ekraanipilte 5
See oli hea animatsioon, kuid iga kord, kui proovisin midagi kaevandada, jooksis see kokku ja ma pidin tagasi minema.
Mäng on peaaegu nagu minecraft, kuid tasuta, kuid reklaame on peaaegu iga minut, mobisid on väga vähe, graafika on üsna tavaline, kuid korralik ja arvuti jaoks ei suutnud ma vaevu oma hiirt liigutada. mitmikmängu pole, see on üldiselt prügikas, kuid samal ajal hea (arvuti kasutaja poolt üle vaadatud)
ÄRGE LAADIGE ALLA! Töötasin nädalaid maailma loomisega ja POOL SELLEST ON REKLAAM! Pärast mängu ühekordset sulgemist see päästis! Järgmisel ajal KÕIK. OLI. LÄBI. See mäng on lihtsalt Minecrafti halb koopia, aitäh, et RASKAS MINU AJA LOKICRAFT
Локикрафт Arkády fdqg
ma armastan seda mängu! aga põhjus, miks ma andsin sellele 3 tärni, sest seal on palju reklaame ja see on tüütu
Локикрафт Аркаде gnwg
See mäng on parim, sest kui ma pööran ta otse löögi, saab see seda teha, kuid ainus probleem on karjumine, nagu mäng ei lase mul süüa, nagu kui ma proovin süüa oma keedetud toitu, see ei tee seda ja see on ainus probleem mängus, kuid ma arvan, et see mäng on 100%, sest see on parim mäng ja me jätkame selle mängimist, sest minu YouTube'i vaatajatele meeldivad minu YouTube'i videod
Ma annan sellele mängule 1 tärn bc kohe pärast installimist avasin selle suurepäraselt, tegin maailma proovitud hoone ja see külmutas mu telefoni, kuhu mul ei olnud juurdepääsu telefonist ega kellaaega ja kuupäeva vaadates, nii et ma desinstallisin selle ja seal ka palju reklaame
Mini Block Craft – Rakendused Google Plays
Ma ei talu, et iga kord, kui ma mängu mängima hakkan, ilmub nende sisemine mängu lisa ja see külmutab mängu, nii et mu telefon sulgub sellest välja.
see mäng on nii lõbus, et ma pole seda kunagi oma 7 ringiaega mänginud ja see on odav tõesti tõesti tõesti tõesti tõesti tõesti tõesti võlts võlts võlts, kas ma seks liigub valesti ja nii, aga ma olen lihtsalt väike kook ma tean kuidas et panna kedagi seda mänguasja võtma, kas ma armastan sind ka inimene, kes tegi selle päeva ma loodan, et meil on õnnelik elu jultumus Mulle meeldib mängida arvutis erinevaid mänge, mida on tõesti tore mängida Minecrafti mängu, olgu ma armastan seda asja, see on nii palju nalja an
Ma armastan seda mängu. Olen vaene, nii et ma ei saa Minecrafti hankida, kuid see on hea asendus. Ma oleksin andnud 5 tärni, kuid suunanupud olid lollakad. Oleksin tänulik, kui saaksite seda teha, et saaksin oma nime ja nahka muuta. Palun?
Lightning Fighter 2: retro STG Arkadne igre mpm
Mina isiklikult ei usu, et see on hea, sest see on põhimõtteliselt Minecraft. Kui teil pole Mojangi või Microsofti luba, nimetaksin seda Minecrafti rippimiseks. Ja ma arvan, et see pole nii hea, sest see on ümber kujundatud nagu kulunud Minecrafti tekstuurid. Ma ei püüa tunduda, nagu ma seda mängu täielikult vihkan, nagu, sellel on isegi samad heliefektid kui Minecraftil! Olge nüüd, mängu nimel tuleb tööd teha, mitte möllata. Annan sellele ühe tärni, peamiselt seetõttu, et see sarnaneb liiga palju Minecraftiga.
Ok, nii PALJU probleeme, 1. KUULUTUSED on reklaamid väga tüütud, näiteks kui ma proovin meisterdada või midagi, ilmub reklaam ALATI!! 2. LAG võib see olla minu telefon, kuid see juhtub ka minu tahvelarvutiga! Oh sa arvad, et see on lõpp? EI EI EI, on veel! 3. ööajal mk öösel pole palju roomajaid, skelette ega zombisid, kellega võidelda!! ei ei, ikka pole lõpp!! 4. see on lihtsalt halb mäng..
Tõesti kena Isegi koos lisadega, see on päris mänguga sarnane, mulle meeldib. Lisanditega on mõned probleemid, et üks kattis mängust lahkumise nupu... Samuti jääb see maha ja hangub. Kuigi helid on lõunapoolsed ja täielikult toimiv
See rakendus häkkib mind tõenäoliselt. Kui lähen Chrome'i, külmub see mu sülearvuti. Kui vajutan valikunuppu, see tardub. Kui ma olen suremise äärel, näitavad nad reklaami. See on minu arvates üks halvimaid Minecrafti mänge.
Ausalt öeldes annaksin 1 tärni, kuid ma ei taha teie tundeid riivata. Viga number üks: see sulgub, kui see laeb nagu 1%, siis bam. Number 2: lõpuks paludes Jumalal aidata see lõpuks laaditud! UBER RARE.pls parandage need vead. Oleksin tänulik ja annaksin 5 tärni! Ausalt öeldes näevad ekraanipildid välja nagu minecraft, mis pani mind installima ka siis, kui sain lõpuks selle laheda ja kena mängida, soovitan seda rakendust, kuid kui soovite tõrkeid ...................
See on päris hea mäng, aga üks paljudest asjadest on see, et iga 2 minuti tagant on reklaame ja need annavad sulle lõpu portaaliploki, aga ei mingeid silmi ega midagi, mida portaaliplokkidesse panna ja ka redstone ei tööta nagu minecraftis, nii et ärge oodake midagi hämmastavat, btw te ei saa sisse logida ega midagi, seega ei saa te mitmikmängu mängida. NII ET ÄRGE INSTALLAGE SEDA, KUI SOOVITE MÄNGIDA MITME MÄNGIGA MIDAGI VEEL.
See mäng on fantastiline, et saaksite oma maja ehitada ja ma pean ehitama oma maja nagu kuningriiki ja neil on isegi bassein, mis ütleb, et jääplokk on vesi, aga kõik on fantastiline, te peaksite seda mängu proovima ja seal pole reklaamid
Mulle meeldib mäng, kuid arvan, et see vajab aksolotleid ja muid loomi, nagu vaalad ja linnud.
VÄGA HEA MÄNG
Panin 2 tärni arvustuse, sest kui oli, lisamine ja kui proovisin mängu tagasi vajutada 🎮 see ei lasknud mul nii et pidin telefoni välja lülitama ja kõik ehitatu taaskäivitama. Palun proovige paremini teha.
See pole isegi ajakohane, tõenäoliselt eemaldatakse see minecrafti tõttu, kuid see on ümberkujundatud ja seal pole metsamaa häärbereid ega ookeanitempleid. Ei tasu mängida, kui te ei taha kaotada 20% mängust, noh, vähemalt see on tehtud funktsioonidega eemaldatud, et olla tasuta minecraft
Kas sa oled tõsine? Sa imed, see on minecrafti rämps. Lülitasin sisse lennukirežiimi, et vabaneda reklaamidest, mis nii tõsiselt ebaõnnestusid. Lennurežiimis kuvatakse endiselt reklaame, mis on rumal. Ärge raisake aega selle rakenduse installimiseks. See on minecrafti täielik äravõtmine. Igal nupul, mida ma puudutan, on reklaam😠.
Täpselt nagu MineCraft! Ma armastan seda... Soovitan selle hankida, kuid mängus lisatakse mõnikord lihtsalt hüpikaken ja ma ei pahanda... ma lihtsalt vajutan x! Nii et sa peaksid selle saama! See on suurepärane ja lõbus mängida, kui teil on igav!
Ok põhjus, miks ma valisin kolm tärni, kuna seal on palju reklaame, ma arvan, et see on lahe mäng ja lihtsalt viis paljude reklaamideni, palun parandage see
Saate lisada enderi pärleid ja enderi silmi. palun lisage mitmikmäng. Parim mäng üldse
MULLE ARMASTAN, MÄNG SEE ON, kuid see vajab tõesti mõningaid muudatusi, näiteks lisage veel õlgu kehitamine nagu Rüüstaja asi ja mäng vajab kauplejaid mängus on kõik valmis. Mängus on vaja Eyes of Enderit ja ender Pearli kukkumise tõenäosus on 50%. see ja lisage mängu lõpuks asjad, mis Minecraftil on ja ärge unustage BOSS THE ENDER DRAGON ok😄😁😀🙂🙃😉😅🥱🥱
ÄRA HANGI SEDA RAKENDUST. Sain selle aru, kuna minecraft oli kallis, kuid siis pani see galeriisse minu seadmesse palju juhuslikke faile. Nagu loomade pildid ja mõnikord lihtsalt mustad fotod. Loodan, et näete seda, sest see rakendus on väga halb ja ma hakkasin sellest juhuslikke teatisi saama, kuid neid oli hunnik juhuslikke ja iga 5 minuti järel oli nii palju nagu 3. ÄRA.HAA.SEDA. see annab teie seadmele viiruse