Post by cucontihurvi on Mar 6, 2022 10:16:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више злата ▞▞▞
▞▞▞ Alien Shooter 2 - Reloaded 2022 version ▞▞▞
Одлична игра! Требало је да купим ово уместо фреемоум верзије засноване на лоту.
Купљено и рефундирано чим сам схватио да нема подршку за гамепад 👎
Alien Shooter 2 - Reloaded Hành động apln
Alien Shooter 2 - Reloaded Action wdaq
Тако добро.
Баш као и компјутерска игрица тако кул
Alien Shooter 2 - Reloaded Action wdaq
Сјајан са гласовима, волео бих да га можете додати на ПЦ Тхе легенд и за мобилни
Из далеких времен помну есе била такаа весь, как редактор карт под АС1 и 2. Не мислили как-то реализовати и портировати ето на телефон? На пример, у виду "сообсества", где су корисници могли да створе своје локације и делитьса ими с другим игрокамима 🤔
Веома занимљива игра. Играно на пц ломг пре.
Све је супер у вези овога. За углађеније искуство, волео бих да програмери додају подршку за гамепад за ову игру.
Лепа репрезентација доброг класика.
Одлична игра. Једном када је играте неколико фаза, игра и прича заиста почињу да вам расту и осећате се као пун погодак. Мислим, помало почињеш да улазиш у детаље игара. Програмер је заиста уложио много пажње у ово. Сјајна игра. Веома сам задовољан својом куповином.
Одлична игра
Носталгичан за ПЦ игрицама....Веома се надам да ће графика бити иста као и Алиен Схоотер 2 Тхе Легенд
Неке од споредних мисија/потрага не раде, само настављају да се учитавају док не доведу до црног екрана док се може чути позадинска музика ванземаљаца који вас руши, али надам се да ћете то ускоро поправити, програмери
Много бољи од оригиналног ванземаљског пуцача 2. Добијање оружја, систем за надоградњу новца је велики плус. Одлична игра, осветљење је такође пристојно.
Друга игра је много боља од прве морам да кажем, више прилагођавања и приче, мапа изгледа далеко боље
Много ми се свиђа ова игра. Носталгичан је, али има нове карактеристике. Такође ме подсећа на оригинални који сам играо на свом рачунару. Бољи је од свог бесплатног пандана, Алиен Схоотер 2 - Тхе Легенд јер не укључује делове за прављење оружја, али захтева новац да би себи приуштио оружје, иако има недостатак што је премиум апликација, па вам дајем 4 звездице.
Сјајна олдсцхоол забава !!!
Коначно сам га купио. Па тако сам заљубљен у то. Свиђа ми се носталгија коју имам због игре. 👏👏
Потребна је секунда да схватим шта се уопште дешава, али ја се дивим! С тим!
Ограничена подршка за контролер (мој је Разер Јунглецат)
Alien Shooter 2 - Reloaded 액션 eabi
Вов!!!!
Вреди цене. Боље од Фрее2Плаи Алиен Схоотер 2 - Тхе Легенд јер се сво оружје може купити новцем од игре као оригинални Алиен Схоотер, не треба прави новац. Само треба неколико грешака, лик не може да се помери на некој локацији иако би требало да буде заснован на верзији за ПЦ. Контрола такође треба побољшати. Све у свему, лепа игра.
екран игре се изненада угаси, молим вас да поправите овај проблем
Хвала програмеру што ме је упутио на ову верзију. Хвала!
волим игру
Јебено супер
Мисије неких задатака не раде иако можете да чујете музику у позадини, али све што имате је црни екран и не можете да репродукујете задатке.
Једна од најбољих игара икада
Најбољи пуцач свих времена ... лепа механика и атмосфера
Alien Shooter 2 - Reloaded 액션 eabi
У време писања рецензије (04/08/2020), игра није пуноправни порт компјутерске игре. Више као радна верзија пројекта који се припрема за објављивање. У поређењу са игром из 2007. године, „порт“ има следеће промене: 1. исечени су кешови са посластицама. Сада су сви пуни новца 2. Интерфејс се веома разликује од оригинала, што по мом мишљењу само погоршава игру. Чак је и цео мени са одговарајућом нумером уклоњен 3. Промене у игри у вези са рпг и борбеним системима
SecretRoom : Room Escape Macera Oyunları ezfv
Веома добра игра 😀
Пуно забаве. Гласовна глума је прилично смешна (на коренит начин). Повремено се заглавите, али ако зумирате, можете схватити како да се ослободите. Све у свему, то је пријатно и вреди га преузети.